Biasiotto

Societatea

Suntem o societate agricolă cu conducere familială care produce vinuri liniștite și spumante de calitate.

Urmărim în mod direct întreg procesul de producție “ de la viță…la sticlă”, avănd grijă,cu profesionalism de orice etapă pentru a obține ce este mai bun din fiecare.

Două sunt conceptele cheie care sunt necesare pentru conducerea unei societăți: un raport echilibrat calitate preț și un bun serviciu către client prin intermediul distribuitorilor noștri.

Ceea ce ne ghidează este pasiunea, care combinată cu experiență și o continuă căutare de îmbunătățire, ne ajută să satisfacem consumatorul.

BIASIOTTO

Tinutul

Societatea dispune de o proprietate la Codroipo, în provincia Udine, care se extinde pe 25 hectare și oferă struguri Chardonnay, Pinot Grigio, Glera, Cabernet Franc și Merlot. Crama este dotată cu o modernă aparatură de vinificare la temperatură controlată utilizând exclusiv oțelul atât pentru struguri cât și pentru must/vin.

BIASIOTTO

Istoricul

De patru generații numele Biasiotto este legat de nobila tradiție de producție și vânzare de vinuri și spumoase de înaltă calitate. Fondatorul familiei, Luigi, provenind din umila și înțeleapta cultură rurală, a început să pună în practică ceea ce de generații venea transmis și exploatat doar pentru autoconsum; având deja toate condițiile, începând cu locația producției, situată în inima prestigioasei zone de producție a Prosecco-ului.

Luigi, nepotul fondatorului și copii Andrea și Tatiana, continuă acum lunga tradiție familială, folosind înțelept bagajul de cunoștințe dobândit si transmis de mai mult de un secol de experiență, în timpul căruia filosofia de orientare către calitate a rămas mereu aceași.