Cantagallo & Le Farnete

Cine suntem?

din 1970

Munca noastra de cultivatori de vin începe în 1970, când am cumpărat Estate “Cantagallo”, care a fost urmat în 1990 de “Le Farnete” Estate în Carmignano. Scopul nostru a fost întotdeauna de a aduce ambele imobile la o producție de înaltă calitate.

Principiul unei producții de vin de bună calitate și personalitate este rezumată în motto-ul nostru: “O sticla de vin pe fiecare viță de vie” (un kilogram de struguri pe viță de vie). La fel ca filozofia noastră de producție, de asemenea, datoria noastră este exprimat în câteva cuvinte simple:

“Suntem o familie cu picioarele în trecut, mâinile care lucrează în prezent și capul ce funcționează pe viitor. Familia noastră este puternic ancorată la adevăratele valori ale omului, cultivatorii de vin și cultivatorii de măsline și scopul nostru este de a dezvolta speciile autohtone de viță de vie cu respectarea deplină a tradițiilor. Mâinile noastre lucrează în prezent deoarece considerăm practic o condiție prealabilă pentru o producție de calitate. Capul nostru este îndreptat spre viitor, pentru că suntem o generație cu mintea noastră deschisă la schimbările societății și a consumatorilor.

Ce facem?

Montalbano

Cantagallo face parte din familia noastră din 1970 și se extinde pe 500 de acri în inima Montalbano, zona de deal verde între Florența și Pisa, în timp ce Le Farnete Estate este situat în Carmignano. Ambele moșii sunt situate în marile zone istorice, cu o cultură de rang înalt a vinului, în conformitate cu legea scrisă de Cosimo de Medici din 1716, care este prima lege emisă pentru a proteja zonele viticole de înaltă calitate. Această locație corespunde alegerii noastre de a urmări o îmbunătățire continuă a calității vinurilor, astfel încât filozofia noastră de producție poate fi rezumată într-o frază: “O sticlă de vin pe fiecare viță de vie”.

În imobilele familiei noastre producem sosuri și produse alimentare conservate în ulei, folosind legumele noastre și revitalizarea rețetei locale. În conformitate cu tradiția agricultorilor toscane, creștem propriile noastre legume în loturi mici, care de frontieră pe plantații de măslini, viță de vie și a surselor de irigare.
Toți membrii familiei sunt legaie de respectul pentru tradiția țării. Ei lucrează și trăiesc în Cantagallo Estate și sunt bucuroși să întâmpine oaspeții lor într-o fermă restaurată recent.

Produse

Italia

Ulei de masline

Nu exista masa completa fara uleiul de masline. Produs in casa, in cele mai naturale conditii, Cantagallo se lauda cu o finete de exceptie in productia de ulei de masline.

Selectie Vinuri

Nu intamplator Italia este unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din lume.Istoria lor in acest sens este foarte bogata si foarte veche deoarece romanii au adus cele mai mari contributii viticulturii europene. Cantagallo respecta cu desavarsire aceste traditii si va invita la o selectie de vinuri in care timpul si pasiunea si-au spus cuvantul.

Agroturism

Pe langa selectia de produse, Cantagallo ofera si un serviciu de agroturism celor ce vor sa traisca experienta direct prin ochii producatorului acestor alimente.